lijnFGkort
praktijk portret mobiel

Therapeut Caroline Giesberts

Therapeut Caroline Giesberts

Ieder mens stapt het liefst zonder lichamelijk ongemak door het leven. Soms lukt dat wat minder door blessures, spanningen of andere klachten. Vanuit mijn jarenlange ervaring als fysio- en manueel therapeut kan ik op zo’n moment een helpende hand bieden. Samen met u worden de klacht(en) geanalyseerd en wordt een behandelplan opgesteld.

UW THERAPEUT CAROLINE GIESBERTS

Ik ben geen tovenaar, maar beschik wel over de juiste aanpak, techniek, behandeling, oefeningen én motivatie om u optimaal in beweging te krijgen. Vooral dat laatste is erg belangrijk. Bij mij leert u lichaamsbeweging als iets gewoons en vanzelfsprekends te zien. Dit is de beste garantie om fysiek ongerief te voorkomen.

Er valt nog veel meer te vertellen over alle mogelijkheden. U kunt daarvoor natuurlijk ook terecht op deze website. Natuurlijk kunt u ook contact met mij opnemen via de telefoon. Wellicht kan ik iets voor u betekenen.

Met vriendelijke groet,
Caroline Giesberts
In 2014 heeft Caroline haar Master voor Manueel therapie behaald.

 

914fysiogiesberts21

Qualiview klantwaardering

Voor 2021 behaalde Fysio- & Manueletherapiepraktijk Giesberts een Qualiview klantwaardering score van 9.14

914fysiogiesberts21
cirkel3

Opleidingen en certificaten

Hieronder een overzicht van Caroline’s met succes volbrachte opleidingen en aantal van de recente certificaten.

 

Certificaat behaald beweegprogramma’s (deel 2): moduul ‘COPD’ in 2021

Certificaat behaald met cursus Eerstelijns revalidatie na Corona bij Scholing randstad West in 2021

Qualiview Certificaat 2020 | PREM Fysiotherapie 2.0 vragenlijst

Certificaat behaald met cursus tot Vertrouwenscontactpersoon aan de NOC/NSF Academie voor sportkader in 2021

Certificaat behaald met cursus Inspanningsfysiologie (Fysiotherapeut) bij MotionPower 2019

Certificaat behaald met cursus ‘Schouderpijn een lastig fenomeen Nieuwe inzichten in de eval’ (manueel therapeut) bij Scholing Randstad West 2019

Certificaat behaald met cursus De anatomische les (Manueeltherapeut) bij Premium Uitgevers in 2019

Certificaat behaald met cursus ‘Fysiotherapie bij Lage Rugpijn’ (Fysiotherapeut) bij Mark Two Academy 2018

Certificaat behaald met cursus tot Intervisie coach aan de Radboudumc Afdeling IQ healthcare.

Master Manuele therapie behaald op de Avans Hogeschool in 2014

Diploma Manuele therapie behaald op de School voor Manuele Therapie Utrecht in 2004

Opleiding Humane Bewegingsfunctionaliteit (HBF) gevolgd vd. Graaf methode te Joure in 1986

Diploma fysiotherapie behaald op de Academie voor Fysiotherapie te Leeuwarden in 1984

 

Als therapeut houdt ik de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied bij voor fysiotherapie en manuele therapie via de vakverenigingen KNGF. Tevens volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen die de kwaliteit van de behandelingen voor u als patiënt ten goede komt.

 

 

 

cirkel3

Intervisie Coach

Naast het fysio- en manueel therapeut zijn ben ik door het KNGF geregistreerd Intervisie Coach. Fysiotherapie praktijken kunnen bij mij een Intervisie cursus bestellen. Die ik op de betreffende praktijklocatie of online aan groepen geef. Vraag vrijblijvend een offerte aan bel of vul het aanvraagformulier in.

Intervisie Coaching aanvraagformulier

Na het versturen van het aanvraagformulier zal er z.s.m. op werkdagen contact met u worden opgenomen over uw Intervisie Coaching cursus aanvraag in uw praktijk.

 

Over Intervisie Coaching

Intervisie is vormgegeven aan de hand van modules met een eigen thema, een thema dat richting geeft aan de bijeenkomsten. Elke module bestaat uit twee bijeenkomsten met voorbereidende opdrachten. Het gehele proces wordt begeleid door mij als onafhankelijke intervisiecoach, die geregistreerd staat bij het KNGF.

De modules helpen je bij het reflecteren: tijdens en voor de intervisie sessies. Tijdens intervisie staat steeds de leervraag van een deelnemer centraal. Bij intervisie met modules is er vooral aandacht voor de deelaspecten van fysiotherapeutisch handelen.

De modules zijn vormgegeven in handleidingen. De handleidingen zijn ontwikkeld in samenwerking met de wetenschappelijke partner IQ healthcare. 

De modules

Module Communicatie

De module communicatie gaat over het bevorderen van de kwaliteit van de communicatie tussen de cliënt, zijn naasten en de fysiotherapeut. Je maakt in deze intervisiemodule gebruik van een zelfgemaakt opname tussen jou en je patiënt of je voert een schaduwopdracht uit. De analyse van de communicatie Helpt je reflecteren op jouw manier van communiceren als fysiotherapeut. Het kan je inzicht geven in de cliëntgerichtheid en effectiviteit van jouw communicatie. Wil je meer weten? Kijk hier.  

Module Dossiervoering

De module dossiervoering geeft inzicht in de kwaliteit van de dossiervoering en het methodisch handelen van een fysiotherapeut. Je kiest zelf het dossier waar je op wilt reflecteren. Zo krijg je inzicht in de belangrijke onderdelen van dossiervoering die de kwaliteit van de zorg beïnvloeden. Wil je meer weten? Kijk hier

Module Proces- en uitkomstmaten

Tijdens de module proces- en uitkomstmaten gebruik je data om je leervraag te beantwoorden. Aan de hand van je vraag verken je hoe je beschikbare informatie, uit bronnen zoals je EPD, het LDF-dashboard of andere databases, kunt gebruiken in het beantwoorden van je vraag. Dit doe je door het maken en uitvoeren van een zoekplan. Het zoeken, vastleggen, analyseren en interpreteren van gegevens speelt een belangrijke rol. Wil je meer weten? Kijk hier.

Module Klinisch redeneren

De module klinisch redeneren geeft inzicht in het proces van gegevens verzamelen, analyseren en interpreteren om gezondheidsproblemen in de klinische praktijk te begrijpen en op te lossen. Voor deze module formuleer je een leervraag aan de hand van een dilemma dat je ervaart in de praktijk met één van je patiënten.  Klinisch redeneren is zowel een impliciet proces (niet bewust, moeilijk uit te leggen) als een expliciet proces (bewust, goed uit te leggen). Soms ondersteunt wetenschappelijk bewijs de beste oplossing van een fysiotherapeutisch probleem. Maar het bewijs is niet altijd voorhanden, je bent er wellicht niet mee bekend of de context voor toepassing van dat bewijs is niet geschikt. Dit bespreek je met je groep aan de hand van je eigen leervraag en casus. 

Klinisch redeneren bij Perifeer arterieel vaatlijden is een variant van de module klinisch redeneren. Deze variant helpt je reflecteren op het behandelen en begeleiden van patienten met perifeer arterieel vaatlijden. Hiervoor bestaan specifieke kwaliteitsindicatoren die in de module worden gebruikt. Je kunt de module als voorbeeld gebruiken om met je intervisiegroep zelf ook specifieke indicatoren te benoemen bij een bepaalde cliëntcategorie. Wil je meer weten? Kijk hier.  

Module interprofessioneel leren en samenwerken

De module interprofessioneel leren en samenwerken geeft ruimte voor intervisie met andere disciplines. De module helpt je om leervragen in een interprofessionele intervisiegroep te bespreken en om met elkaar te reflecteren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een reflectiemodel dat ondersteunt in het groepsproces. Je krijgt inzicht in dat wat er goed gaat bij interdisciplinaire samenwerking en welke punten aandacht verdienen. De module draagt bij aan het ontwikkelen van competenties op het gebied van interprofessioneel leren en samenwerken: als individu en als groep. Wil je meer weten? Kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen

Compass 

Bij intervisie met modules wordt voor, tijdens en na de intervisiebijeenkomsten gebruik gemaakt van Compass. Compass is een webapplicatie die door CompuSense Business Avionics B.V wordt beheerd. CompuSense is ISO-gecertificeerd; de applicatie voldoet aan de Information Security Management Standard conform ISO 27001. 

Je kunt in Compass je intervisiegroep en/of -coach vinden en je voorbereidingen en uitkomsten voor bijenkomsten vastleggen middels de vragenlijsten en upload mogelijkheden per module. Je logt in via https://kngf.exata.nl met je MijnKNGF gegevens.  

Praktische zaken 

Proces 

Een intervisiemodule bestaat de volgende onderdelen: 

  • Voorbereiding
  • Intervisie bijeenkomst 1
  • Voorbereiding
  • Intervisie bijeenkomst 2
  • Afronding

Schematisch ziet intervisie met modules er als volgt uit:

Tijdsinvestering & accreditatie  
Gemiddeld kost het volgen van een gehele intervisiemodule ongeveer 10 uur, waarvan +/- 5 uur voor de voorbereiding en +/- 5 uur  voor de fysieke bijeenkomst. Bij afronding van een volledige intervisiemodule (2 bijeenkomsten) ontvang je 10 accreditatiepunten in het beroepsgerelateerd deel van KRF NL.  

Begeleiding 
Intervisie met modules wordt begeleid door een intervisiecoach die bij het KNGF is geregistreerd. 

Kosten 
Als intervisiegroep betaal je gezamenlijk de kosten van de intervisiecoach. Offerte op aanvraag en afhankelijk van groepsgrote en aantal modules en uren. 

Administratie  
Als intervisiecoach houdt ik de registratie van de bijeenkomsten bij. Na elke intervisiebijeenkomst geef ik als coach in Compass aan of de intervisiedeelnemers aanwezig waren en of zij actief hebben deelgenomen. Na afronding van de module (dus na twee bijeenkomsten) wordt de module afgesloten door de intervisiecoach en ontvang je accreditatiepunten. Als deelnemer heb je zelf de verantwoordelijkheid om te kijken of de coach dit tijdig en correct voor jou heeft ingevuld in Compass. Je ziet dit achter de tegel ‘mijn presentielijsten’. 

cirkel3

Qualiview klantwaardering

Bekijk hier de actuele Qualiview klantwaardering KPI’s | PREM Fysio 3.0 voor de Fysio- & Manueletherapiepraktijk Giesberts.
Organisatieoverzicht
Net Promoter Score (3 maanden / 2022 / 2021)

De Net Promoter Score (NPS) laat zien in welke mate de cliënt je zorgorganisatie zal aanbevelen aan anderen.

De Net Promoter Score is een score tussen de -100 en +100. In dit overzicht zie je de gemiddelde score van je zorgorganisatie over de afgelopen drie maanden, en het hele lopende jaar. Daaronder wordt de benchmark over de afgelopen drie maanden en het hele lopende jaar getoond. Meer informatie over de net promoter score vind je op onze website.

Zorgorganisatie
72.7100.066.7
balk qualiviewbalk qualiviewbalk qualiview
N = 11N = 1N = 60
Afgelopen 3 maanden2022 tot nu toeGehele jaar 2021
24-10-2021 t/m 24-01-202201-01-2022 t/m 24-01-202201-01-2021 t/m 31-12-2021
Benchmark
77.278.1 
balk qualiviewbalk qualiview
N = 133143N = 25154
Afgelopen 3 maanden2022 tot nu toe
24-10-2021 t/m 24-01-202201-01-2022 t/m 24-01-2022

Algemene beoordeling (3 maanden / 2022 / 2021)

De algemene beoordeling is het gemiddelde cijfer van de zes ervaringsvragen en een effectvraag waarbij een antwoord is gegeven tussen 1 en 10. In dit overzicht zie je de gemiddelde score van je zorgorganisatie over de afgelopen drie maanden, en het hele lopende jaar. Daaronder wordt de benchmark over de afgelopen drie maanden en het hele lopende jaar getoond.

Zorgorganisatie
930fysiogiesberts21900fysiogiesberts21914fysiogiesberts21
N = 10N = 1N = 63
Afgelopen 3 maanden2022 tot nu toeGehele jaar 2021
24-10-2021 t/m 24-01-202201-01-2022 t/m 24-01-202201-01-2021 t/m 31-12-2021

Benchmark

919fysiogiesberts21920fysiogiesberts21 
N = 130509N = 24710
Afgelopen 3 maanden2022 tot nu toe
24-10-2021 t/m 24-01-202201-01-2022 t/m 24-01-2022
Waardering domeinen (3 maanden / 2021 / 2020)
 contact quabehandel quapraktijk qua
 ContactBehandelplanPraktijk
 45ster45ster5ster
Zorgorganisatie (n 3mnd = 11)9.509.459.64
Benchmark (n 3mnd = 138031)9.379.169.12
 
Zorgorganisatie (n 2022 = 1)9.009.6710.00
Benchmark (n 2022 = 26036)9.399.179.15
 
Zorgorganisatie (n 2021 = 65)9.469.049.36
Benchmark (n 2021 = 542293)9.379.159.12

De vragenlijst PREM Fysiotherapie 3.0 bevat zes ervaringsvragen. Deze zes vragen zijn opgedeeld in drie domeinen. Deze domeinen zijn contact, behandelplan en praktijk. De bovenstaande waarderingen geeft het gemiddelde van deze drie domeinen weer over de afgelopen drie maanden en het lopende jaar. De respondent geeft bij de zes vragen een score tussen 1 en 10. In de Qualiview Rapportagetool is het mogelijk om de domeinscores op gedetailleerd niveau in te zien.

cirkel3

Fysio & Manuele therapiepraktijk Giesberts • Rengersweg 71 • 9062 EC Oentsjerk • T (058) 256 30 34 • E info@fysiogiesberts.nl

 

Download hier privacy policy van FysioGiesberts (pdf) privacy policy fysiogiesberts