lijnFGkort
oranjeblok

TARIEF & VERGOEDING 2024

oranjeblok

Als u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie of bij een verzekeraar waarmee geen contract is afgesloten, gelden voor u de tarieven in bijgaand schema.

RECHTSTREEKS TOEGANG
Tegenwoordig kan iedereen met een aanvullend verzekering rechtstreeks bij de fysiotherapeut terecht of met een verwijzing van de huisarts. Controleer wel of en hoeveel behandelingen de zorgverzekeraar vergoedt.

De fysiotherapeut beoordeelt bij het eerste rechtstreekse contact of behandeling nodig en wenselijk is. Deze screening duurt zo’n 15 minuten en is ook thuis mogelijk. Indien de klachten een andere aanpak vragen, kan de fysiotherapeut u verwijzen naar de huisarts.

Praktijk Giesberts werkt zo nodig ook intensief samen met huisartsen, en andere zorgverleners. Een goede onderlinge samenwerking en kennis nemen van elkaars mogelijkheden komt ten goede aan de dienstverlening. Dan is zorg op maat ook echt mogelijk.

oranjeblok
lijnFGkort
lijnFGkort

TARIEF & VERGOEDING 2024

OMSCHRIJVING.BEDRAGEN (IN EURO’S)
Intake + onderzoek€ 64,-
Zitting manuele therapie€ 60,-
Zitting fysiotherapie€ 47,-
Toeslag aan huis behandeling€ 24,-

Contante of Pin betaling bij onverzekerden voor fysiotherapie en manuele therapie.
Behandelingen die niet binnen 24 uur op werkdagen worden afgemeld, worden in rekening gebracht.

Fysio & Manuele therapiepraktijk Giesberts • Rengersweg 71 • 9062 EC Oentsjerk • T (058) 256 30 34 • E info@fysiogiesberts.nl

 

Download hier privacy policy van FysioGiesberts (pdf) privacy policy fysiogiesberts